Célunk

A Gran Vízisport Egyesület frissen alakult egyesület Esztergomban.

Célunk, hogy a hozzánk érkező gyerekeket ne csak megtanítsuk úszni, hanem rajongással szeressék a vizet, úgy ahogy mi. Ehhez kínálunk szakmailag képzett oktatókat, akik minden gyerekből kihozzák a maximumot, és képesek kinevelni a jövő bajnokait! 

A mai világban kiemelten fontos számunkra is az egészséges, mozgásban gazdag életmódra nevelés, sőt nálunk a mozgás élmény, sikerélmény lesz a gyerekeknek! 

Amellett, hogy megtanítjuk a gyerekeket úszni, aki ennél többet szeretne, számukra van továbblépési lehetőség, hiszen vízilabda előkészítő csoportot is indítunk, de lehetősége van a gyerekeknek úszóként is tovább bontogatni a szárnyaikat, hiszen versenyúszó csoportba is be lehet kerülni. 

A kiscsoportos úszásórák előnye, hogy a gyermekekre kiemelt figyelem jut, így mindenki a saját tudása szerint tud fejlődni. 

/

“Meggyőződésem, hogy minden korosztály számára fontos a testmozgás, főként a vízben végzett sport. Ezért gondoltam egy nagyot, és megalapítottam a Gran Vízisport Egyesületet, melynek egyik célja, hogy egészen a kezdő gyerekektől az idősekig, sikerüljön a napi rutin részévé tenni a sportot, az úszást🏊‍♀️, vagy akár a vízilabda edzéseket🤽‍♂️. Azt szeretnénk, hogy hozzánk szeressenek lejárni akár napi szinten is a gyerekek, az életük legyen a sport, sőt a versenyzés is! 🏅 Álmom és célkitűzésem, hogy egyszer esztergomi úszó vagy vízilabdázó kerüljön be az igazi élsportba! Hiszem, hogy a jövő bajnokai itt, Esztergomban is köztünk járnak!” Rékási Szabolcs, a Gran VSE elnöke

Balról: Rékási Szabolcs (elnök), Walterné Sáska Beáta (koordinátor, úszásoktató), Szarvas Dávid (szakmai vezető)

/