Úszásoktatóink

Szinay István, úszásoktató

Ő itt Szinay István 😎, úszásoktató, aki már 8 éve foglalkozik gyerekkel.

🎤Mikor és hol tanultál meg úszni?

💁Már egész kicsi koromban megismerkedtem a vízzel, viszont úszni csak 6 évesen tanított meg édesapám a Visegrádi lepencei strandon. Mivel minden nyaramat itt töltöttem, teljesen belém ivódott ez a közeg, és a strandok iránti szeretetem még ma is kitart! Olyannyira, hogy felnőtt koromban 6 évig rendszeresen úsztam!

Mit szeretsz legjobban a nyárban?

💁Azt szeretem a nyárban hogy meleg van, és ha már nagyon melegem van, le tudom magam hűteni a medencében, és persze egy jó kis fagyi sem hiányozhat.Ha csatlakozol az első-két intenzív tanfolyam valamelyikéhez, megtanítalak úszni, így nyáron nem fogsz kimaradni a vizes mókából, és később úgy hasíthatod majd a vizet, mint a kedvenc mesehősöm Aquaman 😉!

/

Ficzere Szilvia, úszásoktató

/

Ficzere Szilvia kolléganőnk, 8 évig versenyszerű úszó volt, és már nagyon várja, hogy találkozzon a Gran VSE-be jelentkező gyerekekkel. 🙂

🎤 Mikor és hol tanultál meg úszni?

🌺 6 éves koromban, Gyulán tanultam meg úszni,majd itt úsztam 8 éven át, versenyszerűen. Felnőttként a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodába jártam edzésre, és Masters úszóversenyen értem el sikereket.

🎤Mit szeretsz a legjobban nyárban?

🌺 Nyáron szeretem, hogy sokáig világos van, sokat lehet strandolni, lehet kint szalonnát sütni, és nagyon sok fagyit enni 😋🍦Szilvi fontosnak tartja, hogy az úszástanulás öröm legyen, az úszás élmény és siker legyen a gyereknek. 💪 Az intenzív tanfolyamokok közül a 2-6. turnusban biztos, hogy találkozhattok vele, és persze az Úszó- és Sporttáborainkban is ott lesz 🤗.

/

/

Odvald Zsanett, testnevelő, úszásoktató

Osvald Zsanettet, amellett, hogy úszásoktató, testnevelő tanár is, sőt a mai napig aktív kézilabdázó, csapatával éppen nemrég lettek NB/II csoportbajnokok. Zsanett fiatal, de nagyon tapasztalt, sokadik éve dolgozik nyári (úszó)táborban, ismerjük meg egy kicsit közelebbről.

🎤Mikor és hol tanultál meg úszni?

🧍‍♀️4 éves koromban itt, a Szent István Strandfürdőben, Esztergomban.6 éves koromban kezdtem versenyszerűen úszni, majd 10 évesen triatlonozni. 12 voltam, amikor a kézilabda megjelent az életemben, végül azóta is versenyszerűen kézilabdázok, 2012 óta tartok úszásoktatást gyerekeknek, Szent István Strandfürdőben, illetve az Aquaszigeten egyaránt voltam, leginkább a tavaszi-nyári időszakban. 2016-ban az első diploma munkámat úszásból írtam, és a jelenlegit is abból írom.

🎤Mit szeretsz a nyárban a legjobban?

🧍‍♀️Azt, hogy lehet strandolni, evezni, vízi síelni, csónakázni, biciklizni, és ekkor érik a kedvenc gyümölcsöm is, a görögdinnye🍉😋.Gyerekkoromban minden nyáron kint laktunk a Duna menti nyaralónkban, szinte a Dunán nőttem fel, és ez felejthetetlen élményeket adott nekem.

🏖Zsanival a gyerekek a nyári Úszó-, és Sporttáborainkban lehet majd találkozni. Joggal mondhatjuk, hogy senki nem fog nála unatkozni!

/

/

Petkó Kriszta, testnevelő, úszásoktató

Petkó Krisztával a gyerekek a nyári Úszó-, és Sporttábor több turnusában is találkozhatnak majd, aki már 20 éve testnevelő tanár az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban.

🎤Mikor és hol tanultál meg úszni?

👩‍🦰5 éves koromban, itt a Szent István Strandfürdő fedett részében tanultam meg úszni.10 éves koromtól 18 éves koromig versenyszerűen triatlonoztam. Azután testnevelő tanárnak tanultam az egyetemen, és mellette már elkezdtem úszást oktatni a Darnyi Tamás Úszóiskolában Budapesten. Később az esztergomi strandfürdőben folytattam az oktatást. Gyerek csoportokat, és egyénileg gyerekeket is tanítottam úszni.

🎤Mit szeretsz a nyárban a legjobban?

👩‍🦰Citrom fagyit 🍦, nyári szünidőt, és strandolni a dorogi Palatinus tóban.🏖

/

/

/

Gólya György, testnevelő, úszásoktató

Gólya György élete a sport, komoly sportszakmai gyakorlattal, sportszakmai múlttal rendelkezik. 20 évig kézilabdázott🤾, majd nem csak játékvezetőként dolgozott, hanem játékvezetők képzésével is foglalkozott. Emellett hosszú évtizedek óta testnevelő tanárként dolgozik (a mai napig!). A gödöllői uszodában oktatott kezdő-, és haladó gyerekeket is, de a felnőttek úszótanfolyamainál is minden évben szerepet kapott. 🏊

A Gran VSE-nél a felnőtt úszásoktatás Gólya György pályája lesz. Elmondása (és a tapasztalataink alapján is!) szinte bárkivel megtalálja a közös hangot, így nemtől és kortól függetlenül jelentkezhet hozzá bárki!