Edzőink

Szilágyi Vivien (úszásoktató)

Szilágyi Vivi

Vivi az Aquasziget Élményfürdőben a Gran VSE úszásoktatói csapatának oszlopos tagja. A pedagógiai érzékének (is) köszönhetően imádják a gyerekek, és a keze alatt óráról órára sokat fejlődnek. Jelenleg a Pázmány Péter Egyetemen tanító szakon tanul, amelynek egyik műveltségterülete a testnevelés.

Élete a sport, 10 éve kézilabdázik, 5 éve rögbiz. Kézilabdában számtalan korosztályos bajnoki éremmel büszkélkedhet. Rögbis pályafutása alatt válogatott színekben is megméretette magát, mellette rögbi edzőként dolgozik. Természetesen az úszás sem maradt ki az életéből, már óvodában elkezdett úszni, jó kapcsolata a vízzel azóta is töretlen. Fiatalos és motivált pedagógusként szereti a kihívásokat. Célja, hogy minden gyerek megszeresse a sportot, és a gyerekek örömüket leljék a mozgásban.

Baráth Zsolt (vízilabda edző)

Baráth Zsolt

Baráth Zsolt 14 éve utánpótlás vízilabda edző, úszásoktató, sőt jártassága van a felnőtt
úszásoktatásban is. Egykori csapatával játékosként kétszeres országos bajnok, később pedig senior vízilabda játékvezetőként is dolgozott, senior úszóversenyekről pedig számos érme van. Zsolt vízilabda edzőként az elmúlt években több korosztályos válogatott vízilabdás nevelt ki. Egyesületünket a háttérmunkájával is kiválóan segíti, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezik az egyesületalapítás-, szervezés terén, az ország több területén segített sportegyesületeket beindítani, újraindítani, és életben tartani.

Gólya György (úszásoktató)

Gólya György

Gólya György élete a sport, komoly sportszakmai gyakorlattal, sportszakmai múlttal rendelkezik. 20 évig kézilabdázott🤾, majd nem csak játékvezetőként dolgozott, hanem játékvezetők képzésével is foglalkozott. Emellett hosszú évtizedek óta testnevelő tanárként dolgozik (a mai napig!). A gödöllői uszodában oktatott kezdő-, és haladó gyerekeket is, de a felnőttek úszótanfolyamainál is minden évben szerepet kapott. A Gran VSE csapatát egészen a kezdetek óta erősíti, mint felnőtt úszásoktató. Számtalan közös sikertörténetünk van már. Példának okáért: 2021 nyarán volt egy teljesen kezdő 60 feletti hölgy tanítványunk, aki 10 alkalom után már önállóan áttudta úszni a 20 méteres medencét. Ebből is látszik, hogy felnőttként sem késő megtanulni úszni, és nekünk ehhez egy kiváló oktatónk is van! 2022-től már a nyári táborokban is részt vesz.