Oktatóink

Szilágyi Vivien (úszásoktató)

Szilágyi Vivi

Vivi az Aquasziget Élményfürdőben a Gran VSE úszásoktatói csapatának oszlopos tagja. A pedagógiai érzékének (is) köszönhetően imádják a gyerekek, és a keze alatt óráról órára sokat fejlődnek. Jelenleg a Pázmány Péter Egyetemen tanító szakon tanul, amelynek egyik műveltségterülete a testnevelés.

Élete a sport, 10 éve kézilabdázik, 5 éve rögbiz. Kézilabdában számtalan korosztályos bajnoki éremmel büszkélkedhet. Rögbis pályafutása alatt válogatott színekben is megméretette magát, mellette rögbi edzőként dolgozik. Természetesen az úszás sem maradt ki az életéből, már óvodában elkezdett úszni, jó kapcsolata a vízzel azóta is töretlen. Fiatalos és motivált pedagógusként szereti a kihívásokat. Célja, hogy minden gyerek megszeresse a sportot, és a gyerekek örömüket leljék a mozgásban.

Walterné Sáska Bea (úszásoktató)

Walterné Sáska Bea

Két kislány anyukája, egykori úszó, majd később magyar válogatott evezős. A sport mellett mindig is fontos volt számára a tanulás, a marketinges diplomája előtt A TF-en végzett. Amellett, hogy ő viszi a Gran Vízisport Egyesület koordinációs feladatait, imád gyerekekkel foglalkozni, a velük való munka számára kikapcsolódás. A lehető legnagyobb türelemmel áll hozzájuk a vízben, ugyanakkor fontos a fegyelem, mert csak úgy lehet a legjobb eredményt elérni, ha a gyerekek odafigyelnek az órán. Az úszás egy alapsportág (más sportágat is segít megalapozni), de célja, hogy a GranVSE-hez járó gyerekek annyira megszeressék a közeget és minket, hogy hosszú éveken keresztül nálunk sportoljanak, fejlődjenek (és az igazi kiscsillagokból akár versenyúszót is nevelhessünk).

László Hajnalka (úszásoktató)

László Hajni

Hajni úszásoktató, illetve kerékpáros edző. Kisgyermek kora óta a mindennapjai meghatározó része a sport, akkoriban “hobbi” úszó és szinkronúszó volt. Majd a Testnevelési Egyetem Gimnáziumában tovább kamatoztatta lelkesedését, és tudását, több sportágba is belekóstolt. Úszásoktatói végztettségét a Fitness Akadémián szerezte (amelynek szakvezetője Dr. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya). Azóta a minden napjait a sport oktatásával tölti. Jelenleg úszásoktatói munkája mellett magyar színekben versenytáncos, illetve kerékpár versenyző. Fő célja, hogy a gyerekek játszva tanuljanak úszni és megszeressék a sport világát.

Szenczi Niki (úszásoktató)

Szenczi Niki

Szenczi Nikolett végzős úszóedző hallgató a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen. Több mint 12 évet úszott versenyszerűen, majd később hobbi úszásnál maradt. Egész életében fontos volt számára a víznek a közege, ezért is szeretett volna úszóedzőnek tanulni. Óráin mindig a jókedv számít, ezért játékosan építi fel az úszásoktatást, hogy minél jobban a gyermekek kedvében tudon járni, hiszen a kisebbeknek a legfontosabb a játék, amit sosem hagy ki az óráiból. Fontosnak tartja azt is, hogy tanoncai jól érezzék magukat, ezért csoportra-, és egyénre szabott tanulási technikákkal próbálja a figyelmüket fenntartani. Célja az, hogy a csoportjában mindenki magabiztos úszóvá váljon!

Gulyás-Bognár Anita (úszásoktató)

Gulyás-Bognár Anita

Gulyás-Bognár Anita 10 éve foglalkozik gyerekekkel. Jelenleg óvodapedagógusként dolgozik Pilisjászfalun. Ez a hivatása, amit nem cserélne el semmire. Nagyon szeret közöttük lenni, igazán hálás feladatnak tartja. A sport sem áll messze tőle, tinédzser koráig versenyszerűen sportolt, amit egy sérülés miatt abba kellett hagynia. 4 évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni babaúszással-, és ovis-iskolás korosztály úszás oktatásával. Sajnos a Covid miatt nem tudta folytatni ezt a foglalkozást, de most újult erővel várja a kihívást, amit a GranVSE nyújthat számára.

Lőrincz Brigitta (úszásoktató)

Lőrincz Brigitta

Lőrincz Brigittának a Pécsi Tudományegyetemen végezett, testnevelő tanári szakon. Jelenleg egy általános iskolában tanít.

13 éve foglalkozik úszásoktatással, ez idő alatt több száz gyereket tanított meg úszni. Felnőtt tanítványainak segített magabiztosabban mozogni a vízben, technikájukat tökéletesíteni.

Két gyermek van, őket a víz, az úszás szeretetére nevelte,  és reméli, hogy leendő tanítványait is sikerül!

Gólya György (úszásoktató)

Gólya György

Gólya György élete a sport, komoly sportszakmai gyakorlattal, sportszakmai múlttal rendelkezik. 20 évig kézilabdázott🤾, majd nem csak játékvezetőként dolgozott, hanem játékvezetők képzésével is foglalkozott. Emellett hosszú évtizedek óta testnevelő tanárként dolgozik (a mai napig!). A gödöllői uszodában oktatott kezdő-, és haladó gyerekeket is, de a felnőttek úszótanfolyamainál is minden évben szerepet kapott. A Gran VSE csapatát egészen a kezdetek óta erősíti, mint felnőtt úszásoktató. Számtalan közös sikertörténetünk van már. Példának okáért: 2021 nyarán volt egy teljesen kezdő 60 feletti hölgy tanítványunk, aki 10 alkalom után már önállóan áttudta úszni a 20 méteres medencét. Ebből is látszik, hogy felnőttként sem késő megtanulni úszni, és nekünk ehhez egy kiváló oktatónk is van! 2022-től már a nyári táborokban is részt vesz.