Oktatóink

Beták Anna (úszásoktató, úszóedző)

Beták Anna

Beták Anna gyógytornász, illetve úszóedző. Már több mint húsz éve annak, hogy először lement az esztergomi Szent István Strandfürdő medencéjébe, és megtanult úszni. Hamar megszerette ezt a mozgásformát és lett második otthona az uszoda. A tizenkét éves versenyúszói pályafutása alatt több hazai és nemzetközi versenyen vett részt, eleinte esztergomi, később budapesti egyesületek színeiben is. Leginkább az Országos Ifjúsági Bajnokságon elért harmadik, illetve a háromszoros Diákolimpiai bajnoki címére büszke. A versenysport befejezése után, Annának egyenes út vezetett a sportedzői szakképesítés megszerzéséhez. 2015 óta foglalkozik úszásoktatással. Négy évig Budapesten, a Kovács Ági Úszóakadémiában, azóta pedig Esztergomban oktat óvodáskorú gyerekektől kezdve felnőttekig minden korosztályt. Célja, hogy a közös munka során, egyénre szabott módszereket alkalmazva tanítványai megszeressék a vizet, örömmel és biztonsággal mozogjanak benne.

Anna nem csak az úszásoktatásben vesz részt a GranVSE színeiben, hanem a versenyelőkészítő csoportot is az ő vezetésével indítottuk be 2023. június elején.

Bognár Anita

Bognár Anita (úszásoktató)

Bognár Anita 10 éve foglalkozik gyerekekkel. Jelenleg óvodapedagógusként dolgozik Pilisjászfalun. Ez a hivatása, amit nem cserélne el semmire. Nagyon szeret közöttük lenni, igazán hálás feladatnak tartja. A sport sem áll messze tőle, tinédzser koráig versenyszerűen sportolt, amit egy sérülés miatt abba kellett hagynia. 4 évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni babaúszással-, és ovis-iskolás korosztály úszás oktatásával. Sajnos a Covid miatt nem tudta folytatni ezt a foglalkozást, de most újult erővel várja a kihívást, amit a GranVSE nyújthat számára.

Kovács Flóra

Kovács Flóra (úszásoktató)

Flóra, mint sokan mások ő is Esztergomban tanult úszni. 5 éves korától, egészen máig az uszoda világa valahogyan mindig az élete része maradt. Budapesti tanulmányai után, 2019-től Dorogon kezdett el dolgozni. Szeretne még sok-sok gyerkőcnek segíteni elsajátítani az úszástudást, ezzel olyan tudást adva a kezükbe, ami egész életükben hasznos lesz. Egy dolgot biztosan megígérhet, az pedig rengeteg odafigyelés, kedvesség és sok sok mosoly az óráin!

Mann Viktória (úszásoktató)

Mann Viki

Viki testnevelő, úszásoktató, TSMT terapeuta, két kamasz gyermek édesanyja. Nagyjából 20 éve van a pályán, ebből tíz évet külföldön élt, ahol szintén úszást oktatott. Az óráit leginkább a humor jellemzi, szeret mókázni a gyerekekkel, de ha kell nagyon szigorú is tud lenni, mivel a víz nem játék. Szereti a félős gyerekeket, ők jelentik számára a legnagyobb kihívást. Foglalkozott már gyerekekkel egyénileg, párosával, kiscsoportban, de előfordult már, hogy egy egész osztályt kellet lekoordinálnia.

Lőrincz Brigitta (úszásoktató)

Lőrincz Brigitta

Lőrincz Brigitta a Pécsi Tudományegyetemen végezett, testnevelő tanári szakon. Jelenleg egy általános iskolában tanít.

13 éve foglalkozik úszásoktatással, ez idő alatt több száz gyereket tanított meg úszni. Felnőtt tanítványainak segített magabiztosabban mozogni a vízben, technikájukat tökéletesíteni.

Két gyermek van, őket a víz, az úszás szeretetére nevelte,  és reméli, hogy leendő tanítványait is sikerül!

Szilágyi Vivien (úszásoktató)

Szilágyi Vivi

Jelenleg a Pázmány Péter Egyetemen tanító szakon tanul, amelynek egyik műveltségterülete a testnevelés, de mint pedagógus már el is helyezkedett az egyik helyi középiskolában.

A pedagógiai érzékének, és türelmének köszönhetően imádják a gyerekek a medencében is, a keze alatt óráról órára sokat fejlődnek.

Élete a sport, 10 évet kézilabdázott, 5 évet rögbizett. Kézilabdában számtalan korosztályos bajnoki éremmel büszkélkedhet. Rögbis pályafutása alatt válogatott színekben is megméretette magát, mellette rögbi edzőként dolgozik. Természetesen az úszás sem maradt ki az életéből, már óvodában elkezdett úszni, jó kapcsolata a vízzel azóta is töretlen. Fiatalos és motivált pedagógusként szereti a kihívásokat. Célja, hogy minden gyerek megszeresse a sportot, és a gyerekek örömüket leljék a mozgásban.

Walterné Sáska Bea (úszásoktató)

Walterné Sáska Bea

Két kislány anyukája, egykori úszó, majd később magyar válogatott evezős. A sport mellett mindig is fontos volt számára a tanulás, a marketinges diplomája előtt A TF-en végzett. Amellett, hogy ő viszi a Gran Vízisport Egyesület koordinációs feladatait, imád gyerekekkel foglalkozni, a velük való munka számára kikapcsolódás. A lehető legnagyobb türelemmel áll hozzájuk a vízben, ugyanakkor fontos a fegyelem, mert csak úgy lehet a legjobb eredményt elérni, ha a gyerekek odafigyelnek az órán. Az úszás egy alapsportág (más sportágat is segít megalapozni), de célja, hogy a GranVSE-hez járó gyerekek annyira megszeressék a közeget és minket, hogy hosszú éveken keresztül nálunk sportoljanak, fejlődjenek (és az igazi kiscsillagokból akár versenyúszót is nevelhessünk).