Felnőtt úszásoktatás

Oktatás helyszíne: Aquasziget Élményfürdő, Esztergom

Oktatás indulása: április 3-tól folyamatosan. Minden kedd, csütörtök és péntek 17:50-18:50-ig, vagy egyéni megbeszélés alapján (másik időpontban!)

A felnőtt úszásoktatásnak nálunk van egy mottója: ÚSZNI MEGTANULNI SOHASEM KÉSŐ!

🤿Kinek ajánljuk a tanfolyamunkat?

🐬 Előfordulhat, hogy valaki gyermekkorában nem tanult meg úszni, vagy valamilyen rossz élmény miatt évek óta nem fordult meg a vízparton. Itt a lehetőség, most le lehet győzni a félelmeket!

🐳 Ha valaki nem érzi biztosnak magát, fél a mélyvízben

🐟 Sőt, nálunk a helye annak is, aki tud úszni, de a technikáját még tökéletesíteni szeretné

🐠 Ha valakinek egészségügyi okból ajánlott a mozgás, akkor az úszás szintén tökéletes mozgásforma (túlsúly, derékfájás, mozgásszervi problémák)

‼️Akit sikerült meggyőzni, és szeretné kipróbálni a felnőtt úszásunkat, írjon egy e-mailt a granvse@gmail.com –ra, és elküldjük a további részleteket! ‼️

Éri szólni az aktív életmódot élő mamának, papának, anyukáknak, apukáknak, barátnak, barátnőnek, bárkinek, akinek úgy érezzük, hogy jót tenne a sport, a mozgás, AZ ÚSZÁS!

Sőt, nálunk ajándékozni is lehet az úszótanfolyamot, így ha szeretne valakit meglepni vele, egyeztessünk telefonon vagy e-mailen, és egy szép ajándékkártyát is készítünk az úszótanfolyamról, amelyet átadhat a kiszemeltjének! 🏊😉

A felnőtt úszásoktatás nálunk Gólya György úszásoktatónkhoz tartozik, így aki hozzánk jelentkezik, vele/nála fog úszni.

Felnőtt úszásoktatás Esztergomban